Svømmere på vej til bådene der skal fragte dem til startstedet

En bemærkelsesværdig overskrift, ikke sandt? Forkortelsen, for det er en sådan, betyder Odense Svømmeklubs Klubmesterskab i Åbent vand. Det er første gang vi har et klubmesterskab i åbent vand, og det finder sted i august, nærmere betegnet søndag d. 18. august. Kvikke hoveder vil bemærke, at det falder sammen med Vejle Fjordsvøm. Dette skyldes, at vi jo lige så godt kan udnytte, at der i Vejle er stillet an med omklædningsfaciliteter, sikkerhedsorganisation, forplejning og, ikke mindst, tilskuere :-)

Jeg har ikke hørt om andre klubber med et KMOW, men håber, at det måske vil brede sig, således at flere svømmere kan motiveres til at deltage i åbent vand-svømning, når bassinsæsonen holder sommerpause.

Hvis du skulle have lyst til at deltage i OSKKMOW, så skal du være medlem af Odense Svømmeklub. Vi har fællestræning i åbent vand to gange om ugen. Der kommer mere info på vores hjemmeside: www.odensesk.dk. Her vil man også snarest kunne finde proportionerne for OSKKMOW.

Der er svømmet fra den anden side af fjorden