Tiden flyver, og jeg har endnu ikke fået skrevet ret meget i år. Åbent vand sæsonen er i fuld gang, vi har fast træning i Davinde om onsdagen og de første arrangementer er gennemført.
Generelt går jeg ikke så hårdt til den i år, da der jo skal tages lidt hensyn til Junior. Men det virker nu som om han/hun ikke har særligt meget i mod at svømme. Det ville jo også have været temmelig uheldigt :-) Ikke desto mindre strammer våddragten lidt mere om maven for hver gang jeg får den på, men jeg håber, at jeg lige når at få Christiansborg Rundt med, inden jeg må lægge den på hylden for i år. Set i bakspejlet er det nu egentlig et meget smart tidspunkt Junior kommer på (december), da jeg når det meste af sæsonen i år, og (forhåbentlig) kan nå at komme i form til næste sæson starter. Lad os nu se. Måske skal vi have indført en ny disciplin: baby-åbent vand!
Jeg vil de næste par dage få lavet et par indlæg om diverse arrangementer indtil nu. Gode bølger til alle!