Til OSKs åbent vand hold har jeg købt et antal Swim Safety Devices, som vi kan have med på tur. Det er en oppustelig pose i en kraftig orange farve, som man kan spænde om maven og have med sig når man svømmer. Det er muligt at putte ting i posen, så man ikke skal efterlade dem på stranden, eks. nøgler, T-shirt, lille håndklæde, o.lign, da den, i følge producenten er helt vandtæt.

Vi testede den i Davinde. Når man svømmer lægger man stort set ikke mærke til den, bortset fra hvis vind eller strøm en gang i mellem kaster den hen, hvor man kan risikere at ramme den med hånden i et armtag. Det ville dog have været rart med en lidt længere strap mellem bæltet og float’en.

Da vi tjekkede efter svømningen, var der dog en smule vanddråber i, så jeg ville nok ikke medbringe en mobiltelefon på turen, uden at pakke den godt ind i zip lock poser el. lign. inden den kommer i posen.

Se evt. et review af den, med en demonstrationsvideo, her: Swim Safety Device.

Der er dog den ulempe, at den kun kan købes ved Swimming Hall of Fame i USA, og de har i webshoppen ikke helt styr på priser for internationale forsendelser. Det kan derfor være en fordel at kontakte dem først.