10. juli 2010.

Lørdag stod vi tidligt op og kørte til Vansbro, da jeg skulle starte i det allerførste løb med kun ét heat; Vansbro Kortsim på 1K. Der var start oppe på bredden, og turen var mod strømmen i Västerdalälven hele vejen.

Starten er gået til Vansbro Kortsim

Vi var mange der skulle starte samtidig i dag, og alle ville jo helst være med helt i front fra starten. Det er noget af en oplevelse at ligge i “suppen” af svømmere som nærmest prøver at svømme over hinanden for at komme først.

Jeg var træt i armene ovenpå gårsdagens 5K, og der var lidt for megen kæmpen om at komme frem i starten, som jeg brugte mange kræfter på. Men jeg fik da stille og roligt kæmpet mig frem og slog hånden i mål som nr. 11, og som første dame. Tiden: 13.59 var udmærket. Det skal lige nævnes, at langt de fleste damer svømmede Vansbro Tjejsim, samme distance men kun for piger/damer, som startede en time senere. Ellers ville jeg ikke være blevet så højt placeret. Min tid ville have rakt til en placering som nr. 25 i Tjejsimmet, som havde 2987 deltagere og i øvrigt blev vundet af Mathilde.

Resten af dagen blev brugt på en tur til Falun og Falu Gruva. Undervejs så vi også det sted, hvor Västerdalälven og Österdalälven løber sammen til Dalälven, som er Sveriges 3. største elv. Stedet hedder Älvmötet.

Overbliksbillede over Västerdalälven med svømmere